Babagan Kita

sdv

Industri BRENU kanthi teknologi canggih lan kapasitas R&D sing kuat, wis dadi pimpinan pasar kemasan lan mitra paling apik sing mbuktekake kualitas lan produksi ing saindenging jagad kanggo ngisi mesin, mesin capping, mesin label, mesin pengepakan, conveyor lan sistem pengepakan lengkap, uga tetep dhuwur wutah, kualitas tinggi lan regane akeh pangisi, capper lan labeler, BRENU wis nambah bisnis dadi solusi lini produksi kosmetik, panganan, farmasi, perawatan omah, minyak pelumas lan liya-liyane.

Sejarah Brenu

BRENU didegaké ing taun 1952, kulawarga sing duweke lan ngoperasikake bisnis ana ing generasi kaping telu, pangsa ekspor luwih saka 80% minangka indikasi saka jabatan internasional perusahaan, BRENU ngiringi akeh klien sing tuwuh saka pabrik cilik dadi perusahaan multinasional. amarga kapercayan saka klien ing wiwitan, BRENU minangka pemasok sing bisa nyedhiyakake layanan baris produksi lengkap nganti A nganti Z, minangka asil saka interaksi karo klien lan profesional liyane.

kita ora nate nyerah marang pembeli kanggo panjaluk mesin manual, uga nyoba ngrancang kabeh kalebu mesin karton, mesin bungkus 3D, unscrambler botol, pembersih botol lan mesin cuci, mesin label lengen tangan, bander gulu sing jelas, trowongan panas, pengisi tabung lan panyegel, mesin panyegelan panas, prangko panas, nyusut, coders dat ject ink, conveyor lan liya-liyane mesin pengepakan lan mesin proses.

Saben mesin duwe crita, studi kasus ing ngisor iki, meh kabeh minangka upaya sing bisa digunakake bebarengan karo klien, muga-muga sampeyan bisa nemokake wangsulan sing migunani, Kajaba iku, muga-muga sampeyan bisa gabung bareng ...

hrt (1)
hrt (2)

Apa sing Diomongake Pelanggan

jty (1)

BRENU tansaya tuwuh amarga panuku, dheweke menehi saran saka pengalaman, kita tuwuh bebarengan .kami bakal nyedhiyakake peralatan kemasan berkualitas tinggi, gampang digunakake, lengkap kanggo ndhukung operasi lan tuwuh unik para pelanggan produk nalika nyedhiyakake peralatan kanthi bebas, lan pas wektune

Ngrungokake syarat sing dituku kanthi tliti, mikirake kebutuhan sejatine kanthi aktif, banjur kirim solusi proyek sing paling apik kanggo ngatasi masalah sajrone proses produksi, nggawe mesin bermutu kanthi rega sing kompetitif, pelanggan sing padha kaya kita… wong sing duwe tujuan sing manteb lan bisa ngerteni hubungan antara duwe alat sing paling apik kanggo pakaryan lan sukses kanthi ekonomi.

jty (2)