Isi- Garis Casing-Labeling (Botol)

  • Tube filling and sealing machine for plastic pipe

    Isi tabung lan mesin penyegel kanggo pipa plastik

    Mesin pengisi tabung lan panyegelan otomatis bisa ngerteni macem-macem lipatan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngisi lan nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Filling capping  labeling machine

    Isi mesin label cap

    Lini produksi ngisi minyak zaitun pancen anyar banget saka garis perakitan. Iki minangka model upgrade adhedhasar lini produksi ngisi cair asli perusahaan kami. Ora mung nganyarke akurasi ngisi lan tata tampilan produk, nanging uga bisa nambah kinerja, stabilitas, lan kualitas produk. Penerapan macem-macem bahan produk uga wis diupgrade kanthi lengkap supaya produk luwih kompetitif ing pasar. Cocog kanggo kemasan minyak zaitun, minyak wijen, minyak kacang, minyak campuran, kecap lan produk liyane. Lini produksi ngisi minyak zaitun kasusun saka mesin pengisi otomatis 4 kepala, mesin capping otomatis, lan mesin pelabelan botol bunder (rata). Model anyar duwe kinerja sing luwih stabil, tingkat kegagalan sing kurang lan konten teknologi tinggi.