Produk

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • Triangle tower Tea Bag Packing Machine for grain powder with mix weight
    Iki minangka salah sawijining mesin kemasan teh, mesin kemasan teh tipe TRIANGLE, amarga segi telu, saengga kanthi cukup nyentuh banyu, kabeh bahan bisa nyuplai bahan teh sing cukup, amarga mesin pengepakan segitiga, mula barang-barang kasebut bisa uga bisa mindhah papan, njamin barang sing diwenehake energi lengkap, jinis segitiga, kanggo bahan bungkus, teh jahe, licorice, mawar, ijo, ireng, teh ramuan lan sapanunggalane.
  • Auto Liquid Paste Filling Machine with more head
    Iki minangka salah sawijining mesin pengisi otomatis otomatis sing tempel, bahan kanggo ngisi panganan, minuman, obat-obatan, industri kosmetik, bahan sing lengket, ora lengket, korosif lan ora korosif, busa lan non-busa. Kaya minyak, pelumas, lapisan, tinta, cat, agen penyembuhan, perekat, pelarut organik, kita bakal ngrancang pengisi solusi khusus sing disesuaikan, uga kanggo mesin pengisi, bisa nambah unit bobote, kanthi unit pers, kanthi loading otomatis lan pambongkar.
  • premade pouch Machine with weight sealing
    Bahan blok: kue curd kacang, iwak, endhog, permen, jujube abang, sereal, coklat, biskuit, kacang, lsp
    Tipe granular: glutamat kristal monosodium, obat granular, kapsul, wiji, bahan kimia, gula, inti ayam, wiji melon, kacang, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis bubuk: bubuk susu, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula putih alus, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis cair / tempel: deterjen, anggur anggur, kecap, cuka beras, jus buah, minuman, saos tomat, butter kacang, selai, saus cabai, tempel kacang lsp.
  • multi-function packing machine for powder filling and sealing
    mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional bubuk, wiwit ngisi lan nyegel kantong kantong bubuk sing apik utawa super bubuk, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulungan lan liwat formasi kerah (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer banjur diisi karo produk. Sawise diisi bar segel horisontal banjur bakal ditutup, disegel lan dipotong kanthong sing nyedhiyakake produk rampung sing kalebu tas nganggo segel horisontal ndhuwur / ngisor lan siji segel mburi vertikal. Mesin iki minangka pangisi tas kalebu kabeh industri kayata panganan cemilan, kopi, bubuk, panganan beku, permen, coklat, teh, panganan segara lan liya-liyane
  • little capacity Filling and capping machine for eye drip
    Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan lan pembatasan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.
  • manual Tube Sealing  Machine
    mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lempitan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Semi Automatic flat Labeling Machine
    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • Semi Auto Capsule Filling Machine
    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • OEWOEW

    OEW

    kita nggawe tim sing apik banget, sing trampil lan berpengalaman ing mesin.
  • ServiceService

    Layanan

    Kita luwih dhisik pelanggan lan kualitas, nyedhiyakake pelanggan.
  • ProfessionalProfessional

    Profesional

    Kita produsen profesional. Duwe pengalaman dodolan lan pengalaman teknis 10 taun
  • PartnerPartner

    Mitra

    Kita wis nggawe agen ing saindenging sistem mitra global.

Babagan Kita

  • building-4

Industri BRENU kanthi teknologi canggih lan kapasitas R&D sing kuat, wis dadi pimpinan pasar kemasan lan mitra paling apik sing mbuktekake kualitas lan produksi ing saindenging jagad kanggo ngisi mesin, mesin capping, mesin label, mesin pengepakan, conveyor lan sistem pengepakan lengkap, uga tetep dhuwur wutah, kualitas tinggi lan regane akeh pangisi, capper lan labeler, BRENU wis nambah bisnis dadi solusi lini produksi kosmetik, panganan, farmasi, perawatan omah, minyak pelumas lan liya-liyane.

Apa sing Diomongake Pelanggan

KUNJUNG PELANGGAN Warta

Sajrone wektu COVID, aja gampang ngunjungi papan sing khusus teka ing Tiongkok, nanging internet bisa mbantu sampeyan kabeh, kita nyedhiyakake acara video 360 °. ngrembug lan komunikasi. kita bisa mlebu kontrak nganggo internet. Sawise mesin rampung, kita bisa ngrakit lan njupuk video, uga dikirim menyang sampeyan, pungkasane yen entuk video bakal gampang dingerteni babagan cara nglumpukake lan makaryakke.

Video