Mesin kanthong premade kanthi cara nutup bobot

Katrangan singkat:

Bahan blok: kue curd kacang, iwak, endhog, permen, jujube abang, sereal, coklat, biskuit, kacang, lsp
Tipe granular: glutamat kristal monosodium, obat granular, kapsul, wiji, bahan kimia, gula, inti ayam, wiji melon, kacang, pestisida, pupuk, lsp.
Jinis bubuk: bubuk susu, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula putih alus, pestisida, pupuk, lsp.
Jinis cair / tempel: deterjen, anggur anggur, kecap, cuka beras, jus buah, minuman, saos tomat, butter kacang, selai, saus cabai, tempel kacang lsp.


Detail Produk

Tag Produk

rth

Produk sing Dituduhake

Tea Bagpacking Machine (2)
Tea Bagpacking Machine (3)
Tea Bagpacking Machine (4)
Tea Bagpacking Machine (1)

Lamaran

n

Materi

fbd

Solusi Ngukur Profesional

Bahan blok: cake curd kacang, iwak, endhog, permen, jujube abang, sereal, coklat, biskuit, kacang, lsp

Jinis granular: glutamat monosodium kristal, obat granular, kapsul, wiji, bahan kimia, gula, esensial pitik, wiji melon, kacang, pestisida, pupuk, lsp.

Jinis bubuk: bubuk susu, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula putih alus, pestisida, pupuk, lsp.

Jinis cair / tempel: deterjen, anggur beras, kecap, cuka beras, jus buah, minuman, saos tomat, butter kacang, selai, saus cabai, tempel kacang lsp.

Kelas acar: Gobis pickled, kimchi, kubis acar, lobak, lsp.

  PAKET POWDER PAKET CAIR PACKING KASUT PAKET GRANUL
Pengisi sekrup auger servo Pangisi pompa piston Gabungan multi-kepala Pangisi cangkir Volumetrik
 hrt (1)  hrt (2)  hrt (3)  hrt (4)
 

hrt (5)

 

 hrt (6)  hrt (7)  hrt (8)
fd

Acara Kasus

Mesin Kemasan Cairan Bmd-210y Sing Wis Digawe

tjy

Rincian Mesin

1. Mesin kabeh dikendhaleni dening sistem servo, mesthekake mesin, mbukak kanthi stabil, presisi lan stabil

2. Alat listrik internasional paling apik, entuk layanan lokal

3. Kacepetan mesin iki disetel kanthi konversi frekuensi kanthi kisaran, kacepetan nyata gumantung karo jinis produksi lan ukuran kantong

4. Sistem mriksa otomatis kanggo kahanan tas, kahanan ngisi lan nutup, sebutno sampeyan 1. ora ana panganan, 2. ora ngisi lan ora ana panyegelan 3. tas ora mbukak

Model

BMD-210

Kacepetan nyambut gawe

10-45bags / min (bedane kanggo bahan liyane)

Kapasitas tas

1-1000g (adhedhasar prabédan barang)

Presisi bobot

± 0.2g-3g (adhedhasar barang sing beda)

Sistem kontrol

Sistem servo lengkap karo PLC

Jembar tas sing bisa ditampa

80mm-210mm

Dawane tas sing bisa ditampa

80mm-280mm

Jinis tas

4 mesin segel sisih

Metode panyegelan

Sealing panas

Bahan tas

PP, PE, PVC, PS, EVA, PET, PVDC + PVC, OPP + CPP lan liya-liyane

Kekuwatan

380v / 50Hz / 3.2KW

Bobot

500kg

Ukuran

15000x1070x1850mm

PS: doypack, zipper bag, t-shirt bag, paper tas kanthi struktur profesional, welcome mention sales sadurunge order

Piranti tambahan: mbukak ritsleting, udhara, cetakan kode, potongan bentuk khusus lan liya-liyane

Ngisi Lan Proses Sealing

jty

Tipe Pengukuran: Pompa Pistion

er

Bagian Mesin Ditampilake

rth (1)

Sistem Kontrol Pcl

rth (2)

Sistem Motor Servo

rth (3)

Bag Diwenehake

bfb

Unit Cetak Kode

rth (5)

Bag Open Unit

rth (6)

Unit Panganan

rth (7)

Sealing Unit

rth (8)

Rampung

Bagian Utama Merek Terkenal

yjt (1)
jy
yjt (3)
yjt (4)
yjt (5)

Mesin Packing sing gegandhengan

jyjy (1)
jyjy (2)
jyjy (3)

Pelanggan Cara Ngomong

100% Paring 5 BINTANG

dfn

Cara Nglindhungi Mesin Sawise Mesin rampung

sdb

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita