Pedoman Tuku

Ing paket unik saiki, para pelanggan kudu mbutuhake wektu kanggo riset peralatan, pangembangan internet kanthi apik, mesin lan layanan sing paling penting kanggo sampeyan, BRENU minangka salah sawijining pabrik sing menehi dhukungan teknis kanggo salawas-lawase.

jty (1)

Sadurunge Pesen Mesin sing Sampeyan Ngerti

Apa mesin bisa dianyari lan bisa diatur?

Apa dheweke bakal tuwuh karo perusahaan sampeyan?

Fitur sing standar lan apa sing dadi pilihan?

Apa mesin gampang dijaga lan diresiki?

Apa efisiensin energi?

Apa mesin kasebut nduwe dokumentasi lan manual kanthi tepat?

Apa bagean standar, khusus, lan klambi sing kasedhiya ing mesin kasebut?

Kanthi layanan online lan kabeh video?

dfb
jty (2)

Napa Pilih Brenu?

Cepet-cepet timbal lan tangani demonstrasi.

Proses manufaktur BRENU sing dipraktekke, ngidini sawetara wektu paling cepet ing industri sanajan kanthi sistem otomatis lan rotary.

A. Layanan ahli, persiyapan, lan latihan ing baris utawa video

Pangopènan, latihan, lan instalasi minangka kabeh layanan sing ditawakake BRENU marang para pelanggan. Instalasi lan persiyapan sing tepat minangka kunci supaya peralatan anyar bisa digunakake kanthi cepet lan luwih efisien. BRENU ngerti iki, mula kabeh mesin BRENU ninggalake pabrik sing dikalibrasi kanggo kabutuhan individu saben pelanggan. Teknisi BRENU uga nglatih para pelanggan babagan cara nggedhekake kinerja lan nyuda wektu mudhun mesin. Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake layanan kanthi aplikasi apa, ngobrol utawa cara liyane.

B. Desain mesin sing tuwuh bebarengan karo pelanggan.

Salah sawijining fitur utama garis kemasan BRENU yaiku dirancang kanggo nampung macem-macem proyek. BRENU ngerti manawa kebutuhan produksi bakal saya suwe saya suwe lan garis kita dirancang kanggo tuwuh kanthi kabutuhane. Saben mesin direkayasa kanggo nangani pirang-pirang lapangan kerja lan ngalih ing antarane proyek sing beda-beda kanthi mandheg. Iki nggawe mesin BRENU investasi sing luwih apik yen dibandhingake karo kabisan winates model pesaing kita.

C. Simpenan lan pangiriman bagean sing cepet.

Gudang BRENU 10.000 sqr ft nduwe 27.000 macem-macem bagian. Kabeh komponen utama ditandhani supaya gampang dingerteni kanggo pelanggan lan teknisi bagean sing nyedhiyakake identifikasi lan pangiriman sing cepet.

D. Ngerti lan ngelingi para pelanggan.

Ngrekam rekaman: BRENU nggunakake piranti lunak CRM modern kanggo nyathet kabeh babagan foto, log produksi, botol, tutup, label, conto, nganti dina lair mesin. Kita uga masang rak perpustakaan sing muter kanggo nglacak ribuan mesin gambar, lan pelanggan

fhg