Isi

  • semi auto Perfume filling machine

    mesin ngisi Parfum semi otomatis

    Mesin ngisi parfum cocok kanggo farmasi, kimia, panganan, industri ringan lan industri liyane nggunakake tekanan negatif vakum lan peralatan ngiseni swalayan kanggo gelas, plastik, logam lan wadhah liyane. Dhiameter mesin sing digunakake kanggo wadhah sing diisi kudu cilik, lan diametere kudu sethithik. Tekanan ekspansi permukaan cair kudu luwih gedhe tinimbang tekanan hidrostatik, sing artine cairan kasebut ora bakal mili dhewe sawise wadhah kasebut dibalik. Kayata botol plastik cair oral. Botol esensial Fengyou, botol tetes mata, botol parfum kosmetik, isi cairan baterai lan liya-liyane.
  • auto matic Liquid Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Capsule Capsule otomatis matic

    mesin pengisi cair kapsul keras otomatis lan garis penghubung sealing. Piranti kasebut bisa ngrampungake ngisi kapsul keras (solusi, penundaan, mikroemulsi utawa solusi panas) lan nutup sendi tutup kapsul kanggo nggawe kapsul Isi kasebut disegel ing proses kemasan , transportasi lan panggunaan, sing nambah stabilitas lan keamanan produk. Iki bisa nyedhiyakake mode administrasi anyar, nambah masalah pangiriman obat saka pirang-pirang obat, lan ngisi farmasi domestik lan asing lan perawatan kesehatan.
  • Tube filling and sealing machine for plastic pipe

    Isi tabung lan mesin penyegel kanggo pipa plastik

    Mesin pengisi tabung lan panyegelan otomatis bisa ngerteni macem-macem lipatan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngisi lan nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Full auto capsule filling machine for powder

    Mesin ngisi kapsul otomatis lengkap kanggo bubuk

    mesin pengisi kapsul yaiku gerakan intermiten lan jinis piring bolongan sing ngisi peralatan kapsul otomatis kanthi kapenuhan. Iki nggunakake desain optimalisasi gabungan karakteristik obat-obatan Tionghoa lan persyaratan GMP, duwe ciri mekanisme kompak, volume cilik, swara ngisor, dosis presisi, multi fungsi, mlaku kanthi stabil lsp. Bisa ngrampungake gerakan ing ngisor iki : dipakan kapsul, misahake kapsul, ngisi bubuk, nolak kapsul, ngunci kapsul, ngeculake kapsul rampung lan ngresiki modul, lsp. Mesin iki dirancang kanggo ngasilake volume adhedhasar model mesin isi kapsul otomatis NJP-1200, nambah mekanisme angkat sing gampang dibersihake, ngirit biaya lan tenaga kerja kanggo perusahaan sing butuh produksi volume.
  • little capacity Filling and capping machine for eye drip

    kapasitas sethithik Isi lan mesin capping kanggo netes mripat

    Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan lan pembatasan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.
  • manual Tube Sealing  Machine

    Mesin Sealing Tube manual

    mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lempitan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis

    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • digital control Nail polish filling machine

    kontrol digital Mesin pengisi kuku kuku

    Bisa ditrapake ing cairan, cairan, lan produk cuci kanthi viskositas sing beda. Bagean sing kontak karo bahan kabeh digawe saka waja tahan karat, sing tahan anti karat lan korosi. Iki digunakake kanthi akeh ing panganan, kosmetik, obat, minyak, bahan kimia saben dinane, lan ngumbah. Ngisi produk ing macem-macem industri kayata bahan kimia, pestisida, lan bahan kimia. Cara ngisi linear bisa digunakake kanggo macem-macem jinis ngisi solusi.
  • four head Liquid digital control Filling Machine with conveyor

    papat sirah Liquid digital kontrol Mesin Isi karo conveyor

    Mesin ngisi desktop digunakake kanggo dispensasi cairan farmasi kuantitatif, omben-omben sing nyegerake, kosmetik, lsp. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat kanthi kualitas apik, kanthi tampilan anyar lan apik. Lan kuantitatif bener, kesalahan sub-assembling cilik, lan penyesuaiane gampang. Iki minangka peralatan cilik sing paling cocog kanggo kemasan kuantitatif cair dosis cilik ing rumah sakit, farmasi, pabrik farmasi, pabrik minuman, pabrik kimia saben dina, eksperimen riset ilmiah, lsp.
  • Semi auto paste filling machine for lipstick with heating

    Mesin ngisi pasta semi otomatis kanggo lipstik kanthi dadi panas

    Bisa ngisi bahan krim / cair kayata obat cair, panganan cairan, minyak pelumas, sampo, sampo, lsp. Iki nduweni fungsi mesin isi cair krim. Strukture gampang lan cukup, operasi manual gampang, lan ora dibutuhake energi. Cocog kanggo obat, kimia, panganan, pestisida lan industri khusus saben dina. Iki minangka peralatan ngisi cair / tempel sing ideal. Nduwe mixer, uga karo sistem pemanas, sing cocog kanggo pemanasan panjaluk sing gampang. Bagian kontak material digawe saka stainless steel 316L, sing cocog karo persyaratan GMP. Volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.
  • Semi Auto Filling Machine for paste cream liquid

    Mesin Isi Semi Otomatis kanggo cairan krim pasta

    Mesin ngisi semi otomatis beda karo mesin pengisi otomatis. Fungsi utama mesin ngisi semi-otomatis yaiku ngisi. Iku arang banget kasedhiya karo fungsi liyane. Beda karo mesin pengisi otomatis, bisa dilengkapi sabuk conveyor, mesin pamisah tutup, lan mesin capping. , Peralatan tambahan kayata printer inkjet, mesin pengepakan, lan mesin penyegel
  • Semi Auto Liquid Filling Machine with digital control

    Mesin Isi Cairan Semi Otomatis kanthi kontrol digital

    Mesin pengisi kuantitatif cair yaiku mesin dispensasi cair kuantitatif otomatis sing dirancang kanthi struktur listrik, engkol, lan piston. Cocog kanggo ngisi kuantitatif ruang persiapan rumah sakit, ampoule, tetes mata, macem-macem cairan oral, sampo lan macem-macem cairan. ; Sanalika, iki uga bisa digunakake kanggo nambah cairan kuantitatif lan kontinyu saka macem-macem cairan ing macem-macem tes analisis kimia. Utamane cocog kanggo dispensasi cair ing pabrik pestisida gedhe, medium lan cilik.