Capping

  • Rotary Capping Machine for 5ml filling sealing

    Mesin Rotary Capping kanggo sealing ngisi 5ml

    Mesin capping uga diarani mesin tekanan, mesin penyegel utawa mesin jam, lan panggunaan utamane yaiku botol plastik lan botol kaca. Iki minangka salah sawijining garis kosmetik, ngisi minyak esensial otomatis lan mesin capping utamane kalebu macem-macem minyak esensial, poles kuku, parfum, remover dandanan, lan liya-liyane, nggunakake layar tutul PLC kanggo ngontrol isi pompa peristaltik, kanthi akurasi ngisi tinggi, kanthi fungsi reresik otomatis, ngisi, Colokan ndhuwur, tutup ndhuwur, lan ngaco tutup wis rampung ing cam impor divider, kanthi presisi tinggi, operasi stabil, desain cukup, gampang operasi lan perawatan, lan kanthi nyukupi persyaratan versi GMP anyar.
  • Tin can metal  Capping Machine for beverage drink

    Timah bisa dadi Mesin Capping logam kanggo ngombe wedang

    Mesin seaming kaleng otomatis iki dirancang kanggo nutup botol bunder utawa kaleng bunder. Cocog kanggo plastik, PET, kaleng penarik utawa kaleng kertas. Mesin kemasan sing cocog kanggo industri panganan, teh, farmasi.
  • auto Capping Machine for rotary cap plastic metal

    Mesin Capping otomatis kanggo logam plastik tutup Rotary

    Mesin iki digunakake kanggo nutup botol plastik lan botol kaca kanthi otomatis kanggo kosmetik, panganan lan minuman, pestisida lan pupuk, industri kimia, Bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis botol, efisiensi produksi sing dhuwur.
  • Semi Auto Capping  Machine with press

    Mesin Caps Semi Otomatis kanthi pencet

    Mesin capping semi-otomatis cocok kanggo farmasi, panganan, pendhidhikan ilmu pengetahuan lan bidang liyane. Mesin iki nduweni ciri khas piranti proteksi overload lan mekanisme penyesuaian torsi. Milih jam tangan elektronik lokal lan manca minangka komponen nyopir, duwe kaluwihan kerja sing aman lan andal, umur dawa, gampang dirawat, operasi lan panggunaan sing gampang, efisiensi dhuwur, kinerja unggul, struktur ringan, aplikasi sing amba, lan cepet menang kapercayan saka pelanggan.
  • Semi Auto Perfum Bottle Capping Machine

    Mesin Botol Botol Perfum Semi Otomatis

    Mesin capping semi-otomatis cocok kanggo farmasi, panganan, pendhidhikan ilmu pengetahuan lan bidang liyane. Mesin iki nduweni ciri khas piranti proteksi overload lan mekanisme penyesuaian torsi. Milih jam tangan elektronik lokal lan manca minangka komponen nyopir, duwe kaluwihan kerja sing aman lan andal, umur dawa, gampang dirawat, operasi lan panggunaan sing gampang, efisiensi dhuwur, kinerja unggul, struktur ringan, aplikasi sing amba, lan cepet menang kapercayan saka pelanggan.
  • Semi Auto Vial Capping Machine for penicillin bottle

    Mesin Caps Vial Semi Auto kanggo botol penisilin

    Mesin tutup botol vial yaiku mesin capit siklon telung piso kanthi tampilan stainless steel lan operasi sing aman lan trep. Nalika digunakake, botol tutup ora muter, lan telung piso siklon disebar kanthi seragam ing 120 ° kanggo muter tutup lan segel. Gagang kasebut dirancang minangka musim semi. Struktur, jarak telung piso bisa disetel kanthi apik, adaptasi kuwat, lan asil panutupan dhuwur. Mesin iki minangka pilihan sing cocog kanggo tentara, rumah sakit, laboratorium, lan pabrik farmasi cilik.