Mesin Casing Semi Otomatis

  • Semi Auto Capping  Machine with press

    Mesin Caps Semi Otomatis kanthi pencet

    Mesin capping semi-otomatis cocok kanggo farmasi, panganan, pendhidhikan ilmu pengetahuan lan bidang liyane. Mesin iki nduweni ciri khas piranti proteksi overload lan mekanisme penyesuaian torsi. Milih jam tangan elektronik lokal lan manca minangka komponen nyopir, duwe kaluwihan kerja sing aman lan andal, umur dawa, gampang dirawat, operasi lan panggunaan sing gampang, efisiensi dhuwur, kinerja unggul, struktur ringan, aplikasi sing amba, lan cepet menang kapercayan saka pelanggan.
  • Semi Auto Perfum Bottle Capping Machine

    Mesin Botol Botol Perfum Semi Otomatis

    Mesin capping semi-otomatis cocok kanggo farmasi, panganan, pendhidhikan ilmu pengetahuan lan bidang liyane. Mesin iki nduweni ciri khas piranti proteksi overload lan mekanisme penyesuaian torsi. Milih jam tangan elektronik lokal lan manca minangka komponen nyopir, duwe kaluwihan kerja sing aman lan andal, umur dawa, gampang dirawat, operasi lan panggunaan sing gampang, efisiensi dhuwur, kinerja unggul, struktur ringan, aplikasi sing amba, lan cepet menang kapercayan saka pelanggan.
  • Semi Auto Vial Capping Machine for penicillin bottle

    Mesin Caps Vial Semi Auto kanggo botol penisilin

    Mesin tutup botol vial yaiku mesin capit siklon telung piso kanthi tampilan stainless steel lan operasi sing aman lan trep. Nalika digunakake, botol tutup ora muter, lan telung piso siklon disebar kanthi seragam ing 120 ° kanggo muter tutup lan segel. Gagang kasebut dirancang minangka musim semi. Struktur, jarak telung piso bisa disetel kanthi apik, adaptasi kuwat, lan asil panutupan dhuwur. Mesin iki minangka pilihan sing cocog kanggo tentara, rumah sakit, laboratorium, lan pabrik farmasi cilik.