Mesin Label Semi Otomatis

  • Semi Automatic flat Labeling Machine

    Mesin Labeling datar Semi Otomatis

    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • Semi auto Round Labeling Machine

    Mesin Labeling Babak semi semi

    Cocog kanggo menehi label macem-macem obyek silinder lan botol bunder taper cilik, kayata xylitol, botol bunderan kosmetik, botol anggur, lan liya-liyane. Iki bisa nyadari label bunder / setengah bunder, label bunder ing ngarep lan mburi, lan jarak antarane ngarep lan mburi label bisa diatur kanthi sewenang-wenang. Iki digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane.