Crush- Mix-Weight-Filling -Sealing Line (Film Packing)

  • Grinding mix packing machine for powder

    Mesin panggilingan campuran bubuk kanggo bubuk

    Pabrik gandum minangka operasi panganan sing terus-terusan, kanthi struktur mewah lan loman, gangguan swara, panggilingan alus, ora ana bledug, lan operasi sing gampang lan gampang. Cocog kanggo pamrosesan macem-macem biji-bijian lan bahan obat-obatan Tionghoa ing supermarket, pusat perbelanjaan lan kios toko.
    Mixer: Campuran cocok kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, pakan, keramik, metalurgi, lan industri liyane.