mesin kemasan multi-fungsi kanggo ngisi bubuk lan sealing

Katrangan singkat:

mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional bubuk, wiwit ngisi lan nyegel kantong kantong bubuk sing apik utawa super bubuk, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulungan lan liwat formasi kerah (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer banjur diisi karo produk. Sawise diisi bar segel horisontal banjur bakal ditutup, disegel lan dipotong kanthong sing nyedhiyakake produk rampung sing kalebu tas nganggo segel horisontal ndhuwur / ngisor lan siji segel mburi vertikal. Mesin iki minangka pangisi tas kalebu kabeh industri kayata panganan cemilan, kopi, bubuk, panganan beku, permen, coklat, teh, panganan segara lan liya-liyane


  • Mode: BHFP-300
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pambuka:

    mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional bubuk, wiwit ngisi lan nyegel kantong kantong bubuk sing apik utawa super bubuk, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulungan lan liwat formasi kerah (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer banjur diisi karo produk. Sawise diisi bar segel horisontal banjur bakal ditutup, disegel lan dipotong kanthong sing nyedhiyakake produk rampung sing kalebu tas nganggo segel horisontal ndhuwur / ngisor lan siji segel mburi vertikal. Mesin iki minangka pangisi tas kalebu kabeh industri kayata panganan cemilan, kopi, bubuk, panganan beku, permen, coklat, teh, panganan segara lan liya-liyane

    MESIN PAKET MULTI-FUNGSI BHFP-300

    THE Expert OF POWDER POUCH POUCH FILLING AND SEALING MESIN  

     Mesin pengisi pengisi iki Digunakake kanthi akeh kanggo ngemot macem-macem bubuk ing panganan, industri farmasi, kayata bubuk kopi, bubuk rempah-rempah, bubuk teh, bubuk medis lsp.

    dfb

    LIMA ALAS KANGGO WE PROFESIONAL

    Alesan 1: amarga beda-beda kemampuan bubuk saka gandum nganti apik, desain profesional sing paling penting, coba nyuda sudut panginepan, tetep kompres alami, mudhun koefisien gesekan internal, stainless steel SUS 304 kanggo awak mesin pengepakan saka barang dipakani, pigura lan kothak kontrol, priksa manawa bahan tutul barang kasebut bahan panganan lan cukup lancar

    Detail drawing  (4)

    Alesan 2: sistem pangukuran auger profesional kanggo mesin pengepakan iki, mesthekake pangukuran sing akurat, motor servo sing kita tuku saka merek internasional

    Detail drawing  (5)

    Alesan 3: 

    multi-function packing machine for powder filling and sealing  (1)

    Sistem tampilan kontrol PLC, sistem alarm kesalahan, desain kothak kontrol listrik bunder sing cocog digunakake sajrone 24 jam, PLC saka merek internasional

    Alesan 4: 

    htr

    Sajrone pamindhahan film roll, film kasebut bakal ganti amarga kekuatan ketegangan, asile nggawe dawa pungkasane tas ora bener, mesin karo piranti khusus kanggo nyetel kabeh ketegangan film supaya kahanan alam tetep tetep

    Alesan 5: Dhaptar merek internasional kanggo bagean-bagean ngisi mesin pengepakan, mesin penyegel lan kabeh mesin nganggo bagean kunci, kualitas apik, umur dawa sing kita gaweyan

    Detail drawing  (3)
    vd

    CASE SHOW (BAG SIZE 15X14CM)

    multi-function packing machine for powder filling and sealing  (2)
    jty (1)
    jty (2)
    jty (3)

    SIZE MESIN

    svd

     SPESIFIKASI TEKNIK  

    Spesifikasi Teknis

    Katrangan

    Kapasitas

    30-70 tas / menit (ditemtokake dening fluiditas bubuk lan film)

    Jinis Sealing

    Sealing 3-Sisih

    Metode Sealing

    Sealing Panas

    Range Ngisi

    2-100 g

    Jembar Film

    50-280 mm

    Ukuran Kantong Rampung

    W 25 ~ 140mm; L 30 ~ 180 mm

    Sistem Isi

    Conveyor sekrup

    Tegangan

    220V; 50HZ; 1,9KW

    Jenis sing Didhukung

    Listrik (lan Pneumatik yen segel bunderan sudhut)

    Layar Controller

    WIENVASI

     Sistem PLC

      Mitsubishi

    Ukuran lan Bobot

    L 950 x W 700 x H 1030 mm; 280 kg

    vd

    NGerteni luwih akeh sadurunge pesenan

    trh

    MATERI PAKET JENIS PUNCI sing cocog?

    tyj (1)
    tyj (2)

    Bahan Kemasan: Poliester + polietilen (PET / PE), Kertas + polietilen (PAPER / PE), casting Polyester / aluminium + polietilen (PET / AL / PE), OPP + polietilen (OPP / PE) lsp sing bisa disegel kanthi digawe panas .

    trh

    JENIS MATERI PUNWAK KANGGO SIJI, KANGGO NAMPANG GAMBAR KAMI?

     Bubuk, gula, uyah, beras, gandum, kimia, panganan ......

    Detail drawing  (2)
    trh

    TYPE BAG KANGGO PILIH:

    mesin pengepakan kita, ora mung kanggo tas filer, nanging uga kanggo sealing karung, sampeyan bisa milih jinis tas gumantung saka produksi, segel telu, segel bali utawa sealing sisih papat. bedane jinis bedane struktur mesin, bedane biaya

    Detail drawing  (1)
    trh

    POLA JENIS ING KENE KENE?

    sdv_副本
    trh

    Kepiye Babagan Lebar lan Suwene BAG?

    Ing kene ukuran sing dibahas yaiku lebar lan dawa tas sing wis rampung, sawise diisi lan disegel dadi karung.

    trh

    Kepiye Babagan Lebar lan Suwene BAG?

    0-10G, 0-50G, 50-100G, 0-100G, utawa ukuran liyane.

    trh

    Kepiye babagan jaminan saka tawaran BRENU?

    Setahun ing bagean sing ora nganggo lan tenaga kerja. Bagian khusus ngrembug babagan kekarone

    trh

    Apa Instalasi lan Latihan dilebokake ing biaya mesin?

    Mesin tunggal: wis rampung instalasi lan tes sadurunge dikirim, uga nyedhiyakake video show lan operasi buku kanthi kompeten.

    trh

    JENIS-JENIS PAKET MESIN sing ditawakake BRENU?

    Kita nawakake sistem pengepakan lengkap sing kalebu siji utawa luwih saka mesin ing ngisor iki, uga nawakake mesin garis otomatis, semi-otomatis, utawa lengkap. kaya crusher, mixer, bobot, mesin pengepakan lan sapanunggalane

    trh

    Kepiye MESIN KAPAL BRENU?

    Mesin kothak luwih cilik, mesin peti utawa palet sing luwih gedhe. Kita ngirim FedEx, UPS, DHL utawa logistik udara utawa segara, pickup Pelanggan dilindhungi kanthi apik. Kita bisa ngatur pengiriman kontainer sebagean utawa lengkap.

    trh

    Kepiye babagan wektu ngirim?

    Kabeh kapal mesin biasa biasa dikirim kapan wae, sawise dites lan dikemas kanthi apik.

    Mesin utawa garis proyek khusus saka 15 dina sawise ngonfirmasi proyek kasebut


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita