Mesin Cartoning

  • Cartoning Machine  with glue sealing date code

    Mesin Cartoning kanthi kode tanggal panyegelan lem

    Mesin karton minangka salah sawijining mesin kemasan, kalebu mesin karton otomatis, mesin karton obat lan liya-liyane. Mesin karton otomatis kanthi otomatis ngemot botol obat, piring obat, salep, lsp. Lan instruksi menyang karton lipat, lan ngrampungake tumindak nutup kothak. Sawetara mesin karton otomatis sing luwih fungsional uga duwe label panyegelan utawa bungkus nyusut panas. Paket lan fungsi tambahan liyane.