Mesin Segel Formulir Vertikal

  • Paste cream liquid Packing Machine with tank mix

    Tempelake Krim Mesin Kemasan cair kanthi campuran tank

    Mesin kemasan tempel minangka mesin kemasan kanthi otomatis kanthi otomatis. Fungsi utamane kalebu nggawe tas otomatis, ngisi kuantitatif, identifikasi fotoelektrik, penyegelan panas, coding lan fungsi liyane. Iki digunakake ing industri panganan, farmasi, pestisida, kimia ... lan liya-liyane.
  • liquid packing machine with weighting sealing

    mesin pengepakan cair kanthi sealing bobot

    Mesin kemasan cair minangka peralatan kemasan kanggo produk cairan kemasan, kayata mesin isi minuman, mesin isi susu, mesin kemasan panganan cair kental, produk pembersih cair lan mesin kemasan perawatan pribadi, lan liya-liyane, kabeh kalebu ing kategori mesin kemasan cair.
    Cocog kanggo cairan kayata kecap, cuka, jus, susu, lsp. Nggunakake film polietilen 0,08mm, nggawe, nggawe tas, ngisi kuantitatif, nyithak tinta, nutup lan nglereni kabeh ditindakake kanthi otomatis.
  • Triangle tower Tea Bag Packing Machine for grain powder with mix weight

    Mesin Packing Teh Teh menara segitiga kanggo bubuk gandum kanthi bobot campuran

    Iki minangka salah sawijining mesin kemasan teh, mesin kemasan teh tipe TRIANGLE, amarga segi telu, saengga kanthi cukup nyentuh banyu, kabeh bahan bisa nyuplai bahan teh sing cukup, amarga mesin pengepakan segitiga, mula barang-barang kasebut bisa uga bisa mindhah papan, njamin barang sing diwenehake energi lengkap, jinis segitiga, kanggo bahan bungkus, teh jahe, licorice, mawar, ijo, ireng, teh ramuan lan sapanunggalane.
  • Drip Coffee Packing Machine

    Drip Machine Packing

    Kopi netes utawa kopi kuping Hanging minangka jinis kopi portebel sing disegel ing tas saring sawise biji kopi sing wis digiling. Cara produksi: sawise nyuwek tas, bukak kertas ing loro-lorone banjur gantung ing cangkir, alon-alon diseduh nganggo banyu panas, banjur diombe. Hanger Coffee minangka kopi anyar sing wis siap diombe. Penyeduhan kopi rampung kanthi filtrasi netes, lan asam, legi, pait, lembut lan aroma ing kopi bisa dibayangke kanthi sampurna. Anggere ana sumber banyu panas lan cangkir ing sacedhake, sampeyan bisa kanthi gampang nikmati. Cocog banget kanggo panggunaan omah, kantor lan lelungan.
  • Tea Bag Packing Machine with double bag

    Mesin Kemasan Kantong Teh kanthi kanthong dobel

    Teh minangka salah sawijining produk garing, sing bisa nyedhot kelembapan kanthi gampang lan nyebabake owah-owahan kualitatif. Penyerapan lembab lan bau khas sing kuwat, lan aroma arum banget. Yen godhong teh disimpen kanthi ora bener, miturut faktor kayata kelembapan, suhu lan asor, cahya, oksigen, lan liya-liyane, reaksi biokimia lan aktivitas mikroba bakal nyebabake, sing bakal nyebabake pangowahan kualitas teh. Mula, nalika nyimpen, wadhah lan cara apa sing kudu digunakake, Kabeh duwe sarat tartamtu. Mula, tas njero lan njaba minangka kemasan sing paling apik lan paling digunakake.
  • multi-function packing machine for powder filling and sealing

    mesin kemasan multi-fungsi kanggo ngisi bubuk lan sealing

    mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional bubuk, wiwit ngisi lan nyegel kantong kantong bubuk sing apik utawa super bubuk, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulungan lan liwat formasi kerah (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer banjur diisi karo produk. Sawise diisi bar segel horisontal banjur bakal ditutup, disegel lan dipotong kanthong sing nyedhiyakake produk rampung sing kalebu tas nganggo segel horisontal ndhuwur / ngisor lan siji segel mburi vertikal. Mesin iki minangka pangisi tas kalebu kabeh industri kayata panganan cemilan, kopi, bubuk, panganan beku, permen, coklat, teh, panganan segara lan liya-liyane