Mesin Isi Manual

  • Manual Filling Machine with air push for lipgloss

    Mesin Isi Manual kanthi tekanan udara kanggo lipgloss

    Mesin pengisi tekanan tangan yaiku mesin pengisi cairan piston manual. Kanthi tekanan udara, bisa kanggo sawetara tempel nganggo tongkat, Bisa diisi obat cair, panganan cair, minyak pelumas, sampo, sampo lan bahan krim / cairan liyane, lan fungsi mesin isi cair krim. Strukture gampang lan cukup, lan operasi manual kepenak. Ora dibutuhake energi. Cocog kanggo obat, kimia, panganan, pestisida lan industri khusus saben dina. Iki minangka peralatan ngisi cair / tempel sing ideal. Bagian kontak material digawe saka stainless steel 316L, sing cocog karo persyaratan GMP. Volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.
  • Manual Filling Machine for lipgloss cream paste

    Mesin Isi Manual kanggo pasta krim lipgloss

    Mesin ngisi tekanan tangan minangka mesin ngisi cair piston manual. Bisa diisi karo obat cair, panganan cair, minyak pelumas, sampo, sampo lan bahan krim / cairan liyane, lan nduweni fungsi mesin isi cair krim. Strukture gampang lan cukup, lan operasi manual kepenak. Ora dibutuhake energi. Cocog kanggo obat, kimia, panganan, pestisida lan industri khusus saben dina. Iki minangka peralatan ngisi cair / tempel sing ideal. Bagian kontak material digawe saka stainless steel 316L, sing cocog karo persyaratan GMP. Volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.