Labeling

  • Full Auto Labeling Machine for round plate double face bottle label

    Mesin Labeling Otomatis lengkap kanggo label botol rai dobel piring bunder

    Mesin label otomatis minangka mesin sing nempelake label adhesive ing permukaan paket, lan minangka peralatan sing penting banget kanggo kemasan produk modern. Mesin label otomatis otomatis adhesif sing ana biasane nggunakake metode label gesekan, sing ditondoi kanthi cepet label cepet lan akurasi label sing dhuwur
  • Semi Automatic flat Labeling Machine

    Mesin Labeling datar Semi Otomatis

    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • Manual Round bottle Labeling Machine

    Mesin Labeling Botol Babak Manual

    Mesin label minangka piranti kanggo nempelake label kertas adhesif dhewe (kertas utawa foil logam) ing PCB, produk utawa kemasan sing ditemtokake. Mesin label minangka bagean penting saka kemasan modern.
  • Auto flat Labeling Machine

    Mesin Labeling flat otomatis

    Mesin label datar otomatis cocok kanggo label utawa film adesif dhewe ing ndhuwur ndhuwur macem-macem barang, kayata buku, folder, kothak, karton, lsp. Penggantian mekanisme label cocog kanggo label ing permukaan sing ora rata, lan digunakake ing label produk sing akeh, label saka obyek sing rata kanthi spesifikasi.
  • Semi auto Round Labeling Machine

    Mesin Labeling Babak semi semi

    Cocog kanggo menehi label macem-macem obyek silinder lan botol bunder taper cilik, kayata xylitol, botol bunderan kosmetik, botol anggur, lan liya-liyane. Iki bisa nyadari label bunder / setengah bunder, label bunder ing ngarep lan mburi, lan jarak antarane ngarep lan mburi label bisa diatur kanthi sewenang-wenang. Iki digunakake ing industri panganan, kosmetik, kimia, farmasi lan industri liyane.
  • Auto Lableing Machine for round bottle tin jar

    Mesin Lableing Otomatis kanggo jar kaleng botol bunder

    Mesin label bunder vertikal kanthi otomatis, bisa entuk label posisi otomatis, standar tunggal, standar dobel, pangaturan interval jarak label. Mesin iki cocog kanggo botol PET, botol logam, botol kaca lsp. Umume digunakake ing industri panganan, minuman, kosmetik kosmetik.