Mesin Labeling datar Semi Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin labeling datar semi-otomatis Panggunaan dhasar Gunakake metode label nyedhot kanggo menehi label, nyadari label ing permukaan rata-rata macem-macem bahan kerja, kayata botol datar kosmetik, kothak kemasan, label cap plastik, lsp.

Semi Automatic flat Labeling Machine (1)
ngf

Spesifikasi Mesin

Rincian Spesifikasi
Ukuran Produk sing ditrapake Dhuwur: 0,2-100 mm
Jembar: 20-150 mm
dawane: 20-200 mm
Diameter njaba label sing bisa ditrapake: φ280mm
Diameter utama gulung label sing ditrapake φ76mm
Precision menehi label ± 0,5 mm
Kacepetan label 15 ~ 35 pcs / min
Bobot udakara 48 kg
Frekuensi 50HZ
Tegangan 220V
Kekuwatan 145W
Ukuran sakabèhé mesin (L × W × H): 850 mm × 410mm × 720 mm
Tekanan udara N / A
hdfh (1)

Fungsi lan komponen opsional:
(1) fungsi nyithak kode cetak / ink-jet cetak panas;
(2) Sensor label khusus ;
(3) fungsi liyane (miturut syarat pelanggan).

hdfh (2)
hdfh (3)
hdfh (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita