kapasitas sethithik Isi lan mesin capping kanggo netes mripat

Katrangan singkat:

Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.

Filling and capping machine (5)

Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.

Fitur:
● Nganggo antarmuka komputer manungsa, kontrol PLC, gampang dioperasikake.
● Gunakake kontrol konversi frekuensi, gampang kanggo nyetel kacepetan capping.
● Tabel puteran bunder kanggo ngisi posisi, stabil lan andal.
● Kontrol gage indeks CAM presisi tinggi.

Filling and capping machine (6)
Barang Botol kaca sekrup ngisi otomatis kanthi otomatis ing mesin capping kanggo madu / minyak esensial
 Kacepetan  30-50 gendul / menit
 Ngisi Volume  3-10ml utawa Customized
 Ngisi Akurasi  ± 1%
 Isi Kepala  1 utawa Customized
 Pompa Isi  Pompa Peristaltik
 Paringi Tarif Tutup (Tutup)  ≥99%
 Kepala Capping  Kepala Tunggal utawa Khusus
 Tingkat Caps  ≥98% 
 Tegangan  380V 50Hz
 Kekuwatan  2KW
 Ukuran  500 * 850 * 1450mm
 Bobot  500KG
Filling and capping machine (7)
Filling and capping machine (8)
Filling and capping machine (4)
Filling and capping machine (1)
Filling and capping machine (2)
Filling and capping machine (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita