Blanja One Stop

  • Premade pouch machine with mix weight filling sealing for Grain

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot campuran kanggo Biji

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Premade pouch machine with mix weighting filling sealing for  Powder

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot bubuk kanggo bubuk

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Tube filling and sealing machine for plastic pipe

    Isi tabung lan mesin penyegel kanggo pipa plastik

    Mesin pengisi tabung lan panyegelan otomatis bisa ngerteni macem-macem lipatan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngisi lan nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • 3d  auto cellophane Wrapping Machine with tear tape

    Mesin Pembungkus Selofan otomatis 3d nganggo pita sobek

    Mesin kemasan tiga dimensi 3D MESIN WRAPPING dirancang kanggo kemasan kothak rokok. Nduwe fungsi lengkap kanggo panganan otomatis, tumpukan, kemasan, panyegelan panas, ngurutake, lan ngetung, lan bisa mujudake kemasan terpadu tunggal utawa pirang-pirang produk kothak.
  • Cartoning Machine  with glue sealing date code

    Mesin Cartoning kanthi kode tanggal panyegelan lem

    Mesin karton minangka salah sawijining mesin kemasan, kalebu mesin karton otomatis, mesin karton obat lan liya-liyane. Mesin karton otomatis kanthi otomatis ngemot botol obat, piring obat, salep, lsp. Lan instruksi menyang karton lipat, lan ngrampungake tumindak nutup kothak. Sawetara mesin karton otomatis sing luwih fungsional uga duwe label panyegelan utawa bungkus nyusut panas. Paket lan fungsi tambahan liyane.
  • Shisha pouch Packing carton box Wrapping Machine

    Shisha kantong Packing karton kothak Mesin Pembungkus

    mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional kanggo SHISHA, wiwit cairan nganti ngisi lan nutup kantong kantong, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulung lan liwat kerah sing digawe (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer ...
  • Grinding mix packing machine for powder

    Mesin panggilingan campuran bubuk kanggo bubuk

    Pabrik gandum minangka operasi panganan sing terus-terusan, kanthi struktur mewah lan loman, gangguan swara, panggilingan alus, ora ana bledug, lan operasi sing gampang lan gampang. Cocog kanggo pamrosesan macem-macem biji-bijian lan bahan obat-obatan Tionghoa ing supermarket, pusat perbelanjaan lan kios toko.
    Mixer: Campuran cocok kanggo nyampur bubuk utawa bahan granular ing industri kimia, panganan, farmasi, pakan, keramik, metalurgi, lan industri liyane.
  • Filling capping  labeling machine

    Isi mesin label cap

    Lini produksi ngisi minyak zaitun pancen anyar banget saka garis perakitan. Iki minangka model upgrade adhedhasar lini produksi ngisi cair asli perusahaan kami. Ora mung nganyarke akurasi ngisi lan tata tampilan produk, nanging uga bisa nambah kinerja, stabilitas, lan kualitas produk. Penerapan macem-macem bahan produk uga wis diupgrade kanthi lengkap supaya produk luwih kompetitif ing pasar. Cocog kanggo kemasan minyak zaitun, minyak wijen, minyak kacang, minyak campuran, kecap lan produk liyane. Lini produksi ngisi minyak zaitun kasusun saka mesin pengisi otomatis 4 kepala, mesin capping otomatis, lan mesin pelabelan botol bunder (rata). Model anyar duwe kinerja sing luwih stabil, tingkat kegagalan sing kurang lan konten teknologi tinggi.
  • premade pouch Machine with weight sealing

    Mesin kanthong premade kanthi cara nutup bobot

    Bahan blok: kue curd kacang, iwak, endhog, permen, jujube abang, sereal, coklat, biskuit, kacang, lsp
    Tipe granular: glutamat kristal monosodium, obat granular, kapsul, wiji, bahan kimia, gula, inti ayam, wiji melon, kacang, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis bubuk: bubuk susu, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula putih alus, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis cair / tempel: deterjen, anggur anggur, kecap, cuka beras, jus buah, minuman, saos tomat, butter kacang, selai, saus cabai, tempel kacang lsp.