Mesin Isi Pasta Cair Otomatis kanthi endhas luwih akeh

Katrangan singkat:

Iki minangka salah sawijining mesin pengisi otomatis otomatis sing tempel, bahan kanggo ngisi panganan, minuman, obat-obatan, industri kosmetik, bahan sing lengket, ora lengket, korosif lan ora korosif, busa lan non-busa. Kaya minyak, pelumas, lapisan, tinta, cat, agen penyembuhan, perekat, pelarut organik, kita bakal ngrancang pengisi solusi khusus sing disesuaikan, uga kanggo mesin pengisi, bisa nambah unit bobote, kanthi unit pers, kanthi loading otomatis lan pambongkar.


Detail Produk

Tag Produk

jty

Produk sing Dituduhake

dnff

Lamaran

Iki minangka salah sawijining mesin pengisi otomatis otomatis sing tempel, bahan kanggo ngisi panganan, minuman, obat-obatan, industri kosmetik, bahan sing lengket, ora lengket, korosif lan ora korosif, busa lan non-busa. Kaya minyak, pelumas, lapisan, tinta, cat, agen penyembuhan, perekat, pelarut organik, kita bakal ngrancang pengisi solusi khusus sing disesuaikan, uga kanggo mesin pengisi, bisa nambah unit bobote, kanthi unit pers, kanthi loading otomatis lan pambongkar.

tyj

Rincian Mesin

Spesifikasi teknis Katrangan
Jinis didhukung listrik lan pneumatik
Tegangan AC220V 50Hz
Kekuwatan 500W
Udhara meksa 0,5-0,7MPa
Rangkep isi 10-100, 20-300, 50-500, 100-1000, 500-3000, 1000-5000ml
Isi nozel 4 Nozel (Kita uga nawakake nozel 2/6/8)
Kapasitas Hopper udakara 200L
Kacepetan ngisi udakara 200-500botol / jam / nozel, adhedhasar produk ngisi beda lan volum
Kesalahan ngisi 1%

Bagian liyane sing Dituduhake

yj (1)
yj (2)
yj (3)

Panuku Cara Ngomong

jyt

Ngunggah

dfd
jtyy (1)
jtyy (2)

Pengiriman & Paket

gwr

Layanan Sales

df

Sertifikat kita

cer

Tim Kita

team

Panuku Kita

dfb
ery

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita