Mesin Isi Auto

  • auto matic Liquid Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Capsule Capsule otomatis matic

    mesin pengisi cair kapsul keras otomatis lan garis penghubung sealing. Piranti kasebut bisa ngrampungake ngisi kapsul keras (solusi, penundaan, mikroemulsi utawa solusi panas) lan nutup sendi tutup kapsul kanggo nggawe kapsul Isi kasebut disegel ing proses kemasan , transportasi lan panggunaan, sing nambah stabilitas lan keamanan produk. Iki bisa nyedhiyakake mode administrasi anyar, nambah masalah pangiriman obat saka pirang-pirang obat, lan ngisi farmasi domestik lan asing lan perawatan kesehatan.
  • Tube filling and sealing machine for plastic pipe

    Isi tabung lan mesin penyegel kanggo pipa plastik

    Mesin pengisi tabung lan panyegelan otomatis bisa ngerteni macem-macem lipatan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngisi lan nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Full auto capsule filling machine for powder

    Mesin ngisi kapsul otomatis lengkap kanggo bubuk

    mesin pengisi kapsul yaiku gerakan intermiten lan jinis piring bolongan sing ngisi peralatan kapsul otomatis kanthi kapenuhan. Iki nggunakake desain optimalisasi gabungan karakteristik obat-obatan Tionghoa lan persyaratan GMP, duwe ciri mekanisme kompak, volume cilik, swara ngisor, dosis presisi, multi fungsi, mlaku kanthi stabil lsp. Bisa ngrampungake gerakan ing ngisor iki : dipakan kapsul, misahake kapsul, ngisi bubuk, nolak kapsul, ngunci kapsul, ngeculake kapsul rampung lan ngresiki modul, lsp. Mesin iki dirancang kanggo ngasilake volume adhedhasar model mesin isi kapsul otomatis NJP-1200, nambah mekanisme angkat sing gampang dibersihake, ngirit biaya lan tenaga kerja kanggo perusahaan sing butuh produksi volume.
  • little capacity Filling and capping machine for eye drip

    kapasitas sethithik Isi lan mesin capping kanggo netes mripat

    Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan lan pembatasan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.
  • four head Liquid digital control Filling Machine with conveyor

    papat sirah Liquid digital kontrol Mesin Isi karo conveyor

    Mesin ngisi desktop digunakake kanggo dispensasi cairan farmasi kuantitatif, omben-omben sing nyegerake, kosmetik, lsp. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat kanthi kualitas apik, kanthi tampilan anyar lan apik. Lan kuantitatif bener, kesalahan sub-assembling cilik, lan penyesuaiane gampang. Iki minangka peralatan cilik sing paling cocog kanggo kemasan kuantitatif cair dosis cilik ing rumah sakit, farmasi, pabrik farmasi, pabrik minuman, pabrik kimia saben dina, eksperimen riset ilmiah, lsp.
  • Auto powder Filling Machine with conveyor weighting

    Mesin Isi bubuk otomatis kanthi bobote conveyor

    Mesin ngisi bubuk yaiku mesin ngisi bubuk, sing cocog kanggo ngisi bahan bubuk lan granular kuantitatif kayata pestisida, obat-obatan veterinary, prezine, aditif, bubuk susu, pati, bumbu, persiyapan enzim, lan panganan.
  • Auto liquid Filling Machine

    Mesin Isi Cairan Otomatis

    Mesin ngisi cair otomatis minangka desain sing luwih apik adhedhasar produk seri mesin pengisi, lan sawetara fungsi tambahan wis ditambahake. Gawe produk luwih gampang lan gampang kanggo nggunakake operasi, kesalahan akurasi, pangaturan instalasi, reresik peralatan, perawatan, lsp. Mesin ngisi cair otomatis bisa ngisi cairan viskositas sing beda-beda. Mesin kasebut nduweni desain kompak lan cukup, tampilan sing sederhana lan apik, lan nyetel volume ngisi sing cocog.
  • Auto Liquid Paste Filling Machine with more head

    Mesin Isi Pasta Cair Otomatis kanthi endhas luwih akeh

    Iki minangka salah sawijining mesin pengisi otomatis otomatis sing tempel, bahan kanggo ngisi panganan, minuman, obat-obatan, industri kosmetik, bahan sing lengket, ora lengket, korosif lan ora korosif, busa lan non-busa. Kaya minyak, pelumas, lapisan, tinta, cat, agen penyembuhan, perekat, pelarut organik, kita bakal ngrancang pengisi solusi khusus sing disesuaikan, uga kanggo mesin pengisi, bisa nambah unit bobote, kanthi unit pers, kanthi loading otomatis lan pambongkar.