Hubungi Kita

Jiangyin Brenu Industry Technology Co., Ltd.

Alamat

No.82 Zhengjing Road, Jiangyin City, Jiangsu, China

Telpon

Sales: 0086-510-86023252

Dhukungan: 0086-13404287756

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita