Produk

  • semi auto Perfume filling machine

    mesin ngisi Parfum semi otomatis

    Mesin ngisi parfum cocok kanggo farmasi, kimia, panganan, industri ringan lan industri liyane nggunakake tekanan negatif vakum lan peralatan ngiseni swalayan kanggo gelas, plastik, logam lan wadhah liyane. Dhiameter mesin sing digunakake kanggo wadhah sing diisi kudu cilik, lan diametere kudu sethithik. Tekanan ekspansi permukaan cair kudu luwih gedhe tinimbang tekanan hidrostatik, sing artine cairan kasebut ora bakal mili dhewe sawise wadhah kasebut dibalik. Kayata botol plastik cair oral. Botol esensial Fengyou, botol tetes mata, botol parfum kosmetik, isi cairan baterai lan liya-liyane.
  • Premade pouch machine with mix weight filling sealing for Grain

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot campuran kanggo Biji

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Premade pouch machine with mix weighting filling sealing for  Powder

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot bubuk kanggo bubuk

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Full Auto Labeling Machine for round plate double face bottle label

    Mesin Labeling Otomatis lengkap kanggo label botol rai dobel piring bunder

    Mesin label otomatis minangka mesin sing nempelake label adhesive ing permukaan paket, lan minangka peralatan sing penting banget kanggo kemasan produk modern. Mesin label otomatis otomatis adhesif sing ana biasane nggunakake metode label gesekan, sing ditondoi kanthi cepet label cepet lan akurasi label sing dhuwur
  • auto matic Liquid Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Capsule Capsule otomatis matic

    mesin pengisi cair kapsul keras otomatis lan garis penghubung sealing. Piranti kasebut bisa ngrampungake ngisi kapsul keras (solusi, penundaan, mikroemulsi utawa solusi panas) lan nutup sendi tutup kapsul kanggo nggawe kapsul Isi kasebut disegel ing proses kemasan , transportasi lan panggunaan, sing nambah stabilitas lan keamanan produk. Iki bisa nyedhiyakake mode administrasi anyar, nambah masalah pangiriman obat saka pirang-pirang obat, lan ngisi farmasi domestik lan asing lan perawatan kesehatan.
  • Tube filling and sealing machine for plastic pipe

    Isi tabung lan mesin penyegel kanggo pipa plastik

    Mesin pengisi tabung lan panyegelan otomatis bisa ngerteni macem-macem lipatan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo ngisi lan nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Full auto capsule filling machine for powder

    Mesin ngisi kapsul otomatis lengkap kanggo bubuk

    mesin pengisi kapsul yaiku gerakan intermiten lan jinis piring bolongan sing ngisi peralatan kapsul otomatis kanthi kapenuhan. Iki nggunakake desain optimalisasi gabungan karakteristik obat-obatan Tionghoa lan persyaratan GMP, duwe ciri mekanisme kompak, volume cilik, swara ngisor, dosis presisi, multi fungsi, mlaku kanthi stabil lsp. Bisa ngrampungake gerakan ing ngisor iki : dipakan kapsul, misahake kapsul, ngisi bubuk, nolak kapsul, ngunci kapsul, ngeculake kapsul rampung lan ngresiki modul, lsp. Mesin iki dirancang kanggo ngasilake volume adhedhasar model mesin isi kapsul otomatis NJP-1200, nambah mekanisme angkat sing gampang dibersihake, ngirit biaya lan tenaga kerja kanggo perusahaan sing butuh produksi volume.
  • little capacity Filling and capping machine for eye drip

    kapasitas sethithik Isi lan mesin capping kanggo netes mripat

    Mesin Casing Filling Liquid Otomatis iki nggunakake teknologi canggih, teknik lan personel teknis canggih dening perusahaan sing dikembangake kanthi mandhiri kanggo ngisi cairan lan pembatasan. Isi bagean saka mesin bisa digunakake ngisi pompa injeksi stainless steel 316L, kontrol PLC, akurasi ngisi tinggi, gampang nyetel ruang lingkup pengisian, metode capping nggunakake pambatasan torsi konstan, slip otomatis, proses pamblokiran ora ngrusak materi, kanggo mesthekake efek pengepakan. Desain mesin cukup, andal, gampang dioperasikake lan dikelola, kanthi tundhuk marang syarat GMP.
  • manual Tube Sealing  Machine

    Mesin Sealing Tube manual

    mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lempitan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.
  • Semi Automatic flat Labeling Machine

    Mesin Labeling datar Semi Otomatis

    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • Semi Auto Capsule Filling Machine

    Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis

    Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
    Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
    stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
    Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
    Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
    Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
    Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
  • Paste cream liquid Packing Machine with tank mix

    Tempelake Krim Mesin Kemasan cair kanthi campuran tank

    Mesin kemasan tempel minangka mesin kemasan kanthi otomatis kanthi otomatis. Fungsi utamane kalebu nggawe tas otomatis, ngisi kuantitatif, identifikasi fotoelektrik, penyegelan panas, coding lan fungsi liyane. Iki digunakake ing industri panganan, farmasi, pestisida, kimia ... lan liya-liyane.