Mesin Packing Teh Teh menara segitiga kanggo bubuk gandum kanthi bobot campuran

Katrangan singkat:

Iki minangka salah sawijining mesin kemasan teh, mesin kemasan teh tipe TRIANGLE, amarga segi telu, saengga kanthi cukup nyentuh banyu, kabeh bahan bisa nyuplai bahan teh sing cukup, amarga mesin pengepakan segitiga, mula barang-barang kasebut bisa uga bisa mindhah papan, njamin barang sing diwenehake energi lengkap, jinis segitiga, kanggo bahan bungkus, teh jahe, licorice, mawar, ijo, ireng, teh ramuan lan sapanunggalane.


Detail Produk

Tag Produk

rth (1)

Pambuka

Iki minangka salah sawijining mesin kemasan teh, mesin kemasan teh tipe TRIANGLE, amarga segi telu, saengga kanthi cukup nyentuh banyu, kabeh bahan bisa nyuplai bahan teh sing cukup, amarga mesin pengepakan segitiga, mula barang-barang kasebut bisa uga bisa mindhah papan, njamin barang sing diwenehake energi lengkap, jinis segitiga, kanggo bahan bungkus, teh jahe, licorice, mawar, ijo, ireng, teh ramuan lan sapanunggalane.

Mesin kantong teh kita, ora mung kanggo jinis segi telu, uga bisa ngemas kanthong bebarengan.

Produk sing Dituduhake

rth
jty (2)

Acara Kasus

MESIN KELUARGA:

● Sistem elektronik timbangan timbangan kanthi otomatis & timbangan teknologi pemotongan ultrasonik.

● Sistem ngisi timbangan elektronik nganggo PLC lan layar tutul supaya gampang dioperasikake.

● Keluwesan operasi liwat penyesuaian parameter teknis sing opsional.

● Kapasitas kerja bisa 3.000 tas / jam (Ditemtokake nganggo bahan teh) .Kapasitas WORK bisa dadi 3.000 BAG / SDM (Ditemtokake dening MATERI TEA).

rty
jty (1)

Watake Mesin

Model

BKST-160

Kapasitas Kerja

 30-40 tas / menit (ditemtokake dening teh lan film)

Metode Sealing

Sealing Ultrasonik

Range Ngisi

2-10 g (ditemtokake dening bahan teh)

Sistem Panganan

Timbangan Elektronik

 Jembar Film

120mm; utawa 140mm; utawa 160mm

Kekuwatan

2.2 KW

Tegangan

220V, fase siji; 50HZ;

Konsumsi Udara

0,6 Mpa, 0,4m3/ men.

Ukuran Referensi

 1300x1600x2230 mm

GW

400 kg

jty (3)

Siji Stasiun Kanggo Toko lan Pilihan Liyane

Pasokan Bahan:

tyj (1)
tyj (2)
tyj (3)

Pemasok Mesin:

tyj

Mesin Packing Out Out + Conveyor + Mesin Packing Bag Inner = Mesin Bag Inner And Out Bag


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita