Packing- Cartoning -Wrapping Line (Carton Box)

  • 3d  auto cellophane Wrapping Machine with tear tape

    Mesin Pembungkus Selofan otomatis 3d nganggo pita sobek

    Mesin kemasan tiga dimensi 3D MESIN WRAPPING dirancang kanggo kemasan kothak rokok. Nduwe fungsi lengkap kanggo panganan otomatis, tumpukan, kemasan, panyegelan panas, ngurutake, lan ngetung, lan bisa mujudake kemasan terpadu tunggal utawa pirang-pirang produk kothak.
  • Cartoning Machine  with glue sealing date code

    Mesin Cartoning kanthi kode tanggal panyegelan lem

    Mesin karton minangka salah sawijining mesin kemasan, kalebu mesin karton otomatis, mesin karton obat lan liya-liyane. Mesin karton otomatis kanthi otomatis ngemot botol obat, piring obat, salep, lsp. Lan instruksi menyang karton lipat, lan ngrampungake tumindak nutup kothak. Sawetara mesin karton otomatis sing luwih fungsional uga duwe label panyegelan utawa bungkus nyusut panas. Paket lan fungsi tambahan liyane.
  • Shisha pouch Packing carton box Wrapping Machine

    Shisha kantong Packing karton kothak Mesin Pembungkus

    mesin pengepakan multi fungsi, ing kene nuduhake profesional kanggo SHISHA, wiwit cairan nganti ngisi lan nutup kantong kantong, proses kasebut diwiwiti kanthi gulung film sing bentuke silinder, mesin pembungkus vertikal bakal ngirim film saka gulung lan liwat kerah sing digawe (kadang diarani tabung utawa bajak). Sawise ditransfer nganggo krah, film banjur bakal dilipat ing endi bar segel vertikal bakal dawa lan segel mburi kanthong. Sawise dawa kanthong sing dipengini ditransfer ...