Pre-Bag Open-Weight-Filling -Sealing Line (Pra-Bag)

  • Premade pouch machine with mix weight filling sealing for Grain

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot campuran kanggo Biji

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Premade pouch machine with mix weighting filling sealing for  Powder

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot bubuk kanggo bubuk

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • premade pouch Machine with weight sealing

    Mesin kanthong premade kanthi cara nutup bobot

    Bahan blok: kue curd kacang, iwak, endhog, permen, jujube abang, sereal, coklat, biskuit, kacang, lsp
    Tipe granular: glutamat kristal monosodium, obat granular, kapsul, wiji, bahan kimia, gula, inti ayam, wiji melon, kacang, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis bubuk: bubuk susu, glukosa, monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, bahan kimia, gula putih alus, pestisida, pupuk, lsp.
    Jinis cair / tempel: deterjen, anggur anggur, kecap, cuka beras, jus buah, minuman, saos tomat, butter kacang, selai, saus cabai, tempel kacang lsp.