Mesin Sealing Tube manual

Katrangan singkat:

mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lempitan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lipat saka tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.

Tube Sealing Machine (1)
Tube Sealing Machine (2)
Tube Sealing Machine (3)

model

QDFM-125

kekuwatan

1200W

Dhiameter segel

φ5-80mm (100 mm bisa disesuaikan)

Dhuwur pangolahan

 0-300mm (bisa disesuaikan)

Kacepetan segel

 udakara 15 PCS / menit (keahlian operasi)

Ukuran

 1100 * 460 * 450mm

bobote

 66kg

frekuensi kerja

 20KHz

pasokan listrik

 Fase tunggal AC 220V 10%, 50Hz (bisa disesuaikan)

mesin penyegel tabung bisa nyadari macem-macem kemasan lempitan tabung logam. Mesin sing padha bisa kanthi gampang nyadari kemasan tabung plastik lan tabung logam kanthi ngganti cetakan lan aksesoris. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nyegel tabung aluminium, tabung plastik, lan tabung komposit ing kosmetik, farmasi, panganan, perekat lan industri liyane, lan memenuhi persyaratan spesifikasi GMP.

Tube Sealing Machine (4)
Tube Sealing Machine (5)
Tube Sealing Machine (6)



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita