Mesin Isi Kapsul Semi Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.
Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.
Proses medium kudu diproses kanthi tangan.
Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.
Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.
Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.

Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.

Proses medium kudu diproses kanthi tangan.

Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.

Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.

Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.

semi auto capsule filling machine (5)
semi auto capsule filling machine (1)

Mesin pengisi kapsul iki cocok kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.

Mesin Isi Kapsul Semi otomatis duwe panganan kapsul kosong sing independen
stasiun, stasiun pakan bubuk lan stasiun tutup kapsul.

Proses medium kudu diproses kanthi tangan.

Mesin kasebut nggunakake kontrol kecepatan variabel, operasi gampang banget lan gampang, lan feed bahan bubuk kanthi bener.

Awak mesin lan meja kerja nganggo bahan SS, memenuhi persyaratan kebersihan apotek.

Cocog kanggo ngisi bubuk lan bahan butiran ing apotek lan industri panganan kesehatan.

Sing utama mupangate sing bakal sampeyan alami kanthi nggunakake mesin pengisi semi-otomatis kalebu:

1. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngisi macem-macem jinis pangisi kalebu bubuk, pelet, utawa granula.
2. Iki nyedhiyakake otomatis nganti derajat tartamtu saéngga nambah kacepetan produksi.
3. Sampeyan bisa nggunakake ukuran produksi sing luwih gedhe tinimbang mbandhingake mesin pengisi kapsul manual.
4. Biaya dhisikan tuku luwih murah yen dibandhingake karo mesin pengisi kapsul otomatis.
5. Nggunakake mesin iki ngilangi meh kabeh personel sing bakal digunakake nalika nggunakake mesin isi manual. 6. Akurasi ngisi luwih dhuwur tinimbang mesin ngisi manual.
7. Mesin kasebut nduweni standar kualitas manufaktur sing aman mula aman kanggo digunakake.
8. Operasi mesin kasebut ora ngetokake swara amba saengga lingkungan kerja sing tentrem.

Model BDTJ-C
Kapasitas / Jam produktifitas maksimal 12000
Ukuran kapsul 00 # -4 #
Tekanan Udara (Mpa) 0.4-0.6
Pasokan udara ≥0.1m3 / min
Kekuwatan 2.0Kw
Ukuran umume mm 1200x720x1600mm
Bobot Kg 330Kg
semi auto capsule filling machine (4)
semi auto capsule filling machine (3)
semi auto capsule filling machine (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita