Kabar

  • Why do Michelin restaurants need packaging machines?

    Napa restoran Michelin mbutuhake mesin kemasan?

    Restoran Michelin duwe standar sing ketat, kenapa dheweke butuh mesin kemasan?Ing wabah kasebut, kabeh restoran ngadhepi masalah mangan.Kanggo restoran Michelin Walanda iki, sanajan panganane enak, nanging ora bisa dinikmati wong liya.https://www.facebook.com/DaalderCulina...
    Waca liyane
  • how to filling the olive oil ?

    carane ngisi lenga zaitun?

    Dina iku, salah sawijining kanca takon lenga zaitun saka Aljazair, aku maca saka YouTube yen dheweke duwe merek Azemmour dhewe lan uga duwe pers minyak dhewe.Deleng produksi pungkasane saka wiwitan nganti pungkasan.Dheweke ngandhani yen dheweke butuh ngisi garis kanthi otomatis, saka ngisi nganti ngunci nganti menehi label, nanging ...
    Waca liyane
  • What equipment do I need to buy for 1000 cans /h of carbonated drinks?

    Peralatan apa sing kudu daktuku kanggo 1000 kaleng / jam minuman berkarbonasi?

    Sing angel yaiku kapasitas cilik, nanging yen menehi rekomendasi semi otomatis, kabeh baris mbutuhake akeh tenaga kerja.Sawise nyaranake baris otomatis lengkap, rega sing luwih dhuwur, kurang buruh, sawise mikir babagan, disaranake baris kapasitas kurang kalebu ngumbah, pangatusan, ngisi, capping lan mesin garing ...
    Waca liyane
  • how to do once buyer need automatic filling machine capping machine labeling machine for highly corrosive and volatile liquids? (B)

    Kepiye carane yen panuku butuh mesin ngisi mesin capping mesin labeling mesin kanggo cairan sing korosif lan molah malih?(B)

    Deleng mesin sing disaranake, sanajan katon gampang, nanging ing sisih khusus materi, khusus ing mesin ngisi, Produk kasebut nggunakake kontrol deteksi bobot nyata-wektu, sing bisa kanthi akurat ndeteksi bobot bahan ngisi, lan ora kena pengaruh faktor kasebut. minangka bahan ...
    Waca liyane
  • How to fill highly corrosive and volatile liquids?(A)

    Kepiye ngisi cairan sing korosif lan volatil? (A)

    Dina iku, kita entuk siji garis kimia khusus kalebu mesin ngisi, mesin capping lan mesin label.sing paling penting , sing kimia kalebu Hidrogen peroksida, asam klorida, asam sulfat, asam nitrat.Panjaluk panuku kaya iki: 15-20% Asam Fosfat (75%) 40% Hidroklorat...
    Waca liyane
  • How to use virgin coconut oil.

    Carane nggunakake lenga klapa prawan.

    Masakan Panggang: Bisa ditambahake ing smoothies, es krim, utawa digunakake kanggo masak utawa manggang, kanggo rasa sing luwih sugih kayata kue krasan, lan luwih lengkap yen digawe nganggo lenga klapa.Moisturize kulit: Sawise adus, aplikasi jumlah sing cocok kanggo pasuryan utawa awak, pijet kanggo 1 kanggo 2 menit, bisa cepet pen...
    Waca liyane
  • Coconut Oil Anti-Fungal, Mold

    Minyak Kelapa Anti Jamur, Jamur

    Minyak Kelapa Anti-Jamur, Mold Minyak kelapa dara nahan kandungan asam lemak luwih akeh.Komponen penting, asam laurat, bisa diowahi dadi zat antibakteri lan antivirus ing awak manungsa, nyegah macem-macem bakteri, jamur lan virus, kayata Helicobacter pylori sing nyebabake gas ...
    Waca liyane
  • coconut oil skin care moisturizing

    perawatan kulit lenga klapa moisturizing

    Virgin Coconut Oil minangka produk perawatan kulit sing kuat sing bisa digunakake ing kabeh awak lan bisa digunakake ing formula kanggo pasuryan, awak, rambut lan kulit sirah.Bentenane saka lenga nabati liyane lan lenga ora garing yaiku asam laurat (C12) lan asam myristic (C14), loro asam lemak sing paling akeh ing v...
    Waca liyane
  • Coconut Oil Baked Snacks

    Cemilan Bakar Minyak Kelapa

    2. Dibandhingake karo lenga nabati liyane, lenga klapa prawan nduweni isi asam lemak jenuh kira-kira 90%, nduweni stabilitas sing apik, lan ora rawan rusak, saengga bisa nyegah pembentukan zat sing mbebayani ing baking.Cocog kanggo nggawe biskuit sing renyah lan enak, lan bisa ...
    Waca liyane
  • Virgin coconut oil has a long history of application and is widely used in the fields of baking, food processing, baby food, medicine, and beauty and skin care.

    Minyak klapa prawan nduweni sejarah sing dawa lan akeh digunakake ing bidang baking, pangolahan panganan, panganan bayi, obat-obatan, lan kaendahan lan perawatan kulit.

    Minyak klapa prawan nduweni sejarah sing dawa lan akeh digunakake ing bidang baking, pangolahan panganan, panganan bayi, obat-obatan, lan kaendahan lan perawatan kulit.1 lenga masak sing luwih sehat Asupan asam lemak jenuh sing akeh banget wis suwe duwe reputasi ala kanggo ngrusak kesehatan manungsa.Jaman saiki wong...
    Waca liyane
  • Origin and History of Virgin Coconut Oil

    Asal-Usul lan Sejarah Minyak Kelapa Dara

    Wit klapa umume disebar ing wilayah pesisir tropis utawa subtropis, lan bebarengan karo Camellia oleifera, zaitun, lan palem dikenal minangka papat tanduran minyak kayu utama.Ing Filipina, wit klapa diarani "wit panguripan".Wit klapa iku ora mung simbolis...
    Waca liyane
  • 6 different names for virgin coconut oi

    6 jeneng beda kanggo klapa prawan oi

    Kita nemokake manawa paling ora ana 6 jeneng sing beda kanggo lenga klapa prawan: Minyak kelapa murni minyak kelapa extra virgin Minyak kelapa mentah Minyak kelapa alami Minyak kelapa murni Minyak asam laurat Ana rong jinis produk utama sing saiki ana ing pasar, yaiku minyak kelapa murni (VCO) lan olahan ...
    Waca liyane