Bisnis Rumah Tangga Murah- Mesin Pangisi Cairan

Mesin ngisi akeh digunakake ing kemasan panganan, bahan kimia saben dina, obat-obatan, lan liya-liyane. Kanthi pangembangan ekonomi, owah-owahan pasar, lan kemajuan teknologi produksi, pangembangan mesin ngisi uga nuduhake macem-macem tren.Mesin ngisi minangka peralatan sing penting kanggo produksi minuman.Utamane, panjaluk pasar modern terus berkembang, lan syarat konsumen kanggo kualitas produk uga saya tambah.Ing mangsa ngarep, pangembangan mesin minuman bakal mlebu ing jalur pembangunan sing cepet.

fsd
  
Mesin ngisi minangka mesin sing ngisi obyek.Iki minangka jinis produk cilik ing mesin kemasan.Bisa dipérang dadi mesin pangisi semi-otomatis lan garis produksi ngisi otomatis kanthi otomatis babagan tingkat otomatisasi produksi;saka perspektif bahan kemasan, bisa dipérang dadi mesin pangisi semi-otomatis lan garis produksi ngisi otomatis.Iki minangka mesin ngisi cairan, mesin ngisi tempel, mesin ngisi bubuk, mesin ngisi granule.Mesin ngisi minangka salah sawijining peralatan mekanik sing dibutuhake kanggo perusahaan supaya bisa ngasilake produksi otomatis.Ing bidang panganan lan omben-omben, umume bakal milih mesin ngisi kanthi otomatis.

Mangga deleng video kanggo tempel lan senggol

hrth (4)
hrth (5)

Ing babagan mesin lan peralatan ngisi minuman, tingkat manufaktur ing Amerika Serikat, Jerman, Jepang, Italia lan Inggris cukup dhuwur.Peralatan kasebut nuduhake tren pangembangan anyar: multi-fungsi, peralatan sing padha bisa ngisi macem-macem omben-omben kayata omben-omben tèh, omben-omben kopi, omben-omben susu soy lan omben-omben jus buah;botol kaca lan gendul poliester bisa diisi.Kacepetan dhuwur lan output dhuwur.Kacepetan ngisi mesin ngisi minuman berkarbonasi nganti 2000 ngisi / min.Katup pangisi Jerman H&K, SEN, lan KRONES wis tekan 165, 144, lan 178.sirah.Katup ngisi mesin ngisi minuman non-karbonat yaiku 50-100 kepala, lan kecepatan ngisi nganti 1500 ngisi / min.Isi teknis sing dhuwur, linuwih, tingkat kontrol diri sing dhuwur lan efisiensi dhuwur ing garis.Piranti deteksi on-line lan piranti pangukuran lengkap, sing bisa kanthi otomatis ndeteksi macem-macem parameter lan pangukuran.Produk berteknologi tinggi sing nggabungake mesin, listrik, gas, cahya lan magnetisme muncul.

Kanthi owah-owahan ing pasar, mesin ngisi minuman domestik uga saya akeh.Produsen mesin ngisi minuman domestik ngembangake peralatan kemasan sing cepet, murah, lan murah.Perusahaan sing wis duwe mesin ngisi minuman lan produksi peralatan Ing mangsa ngarep, proporsi nganyari produk utawa garis produksi mesin kemasan bakal saya tambah, utamane ing industri panganan, minuman lan farmasi.

Ing mangsa ngarep, pangembangan mesin minuman bakal mlebu ing jalur pembangunan sing cepet.Pambangunan merek independen perusahaan domestik bakal nyurung energi positif.Peningkatan kualitas lan riset lan pangembangan produk sing didorong dening inovasi independen mesthi bakal entuk pangenalan luwih akeh konsumen ing pasar lan nuduhake jajan pasar sing duwe nilai tambah.Lanskap kompetitif ing mangsa ngarep isih bakal dadi merek, kualitas lan saluran.Utamane ing mangsa ngarep, kompetisi ing pasar ora bakal dadi kompetisi perusahaan domestik.Raksasa mesin omben-omben manca wis diwutahake menyang pasar China siji-sijine, lan akuisisi perusahaan China dening perusahaan manca saya cepet.

Mesin kita uga kanggo mesin ngisi otomatis, deleng video kasebut

hrth (6)
hrth (7)
hrth (8)
hrth (2)

Mangga deleng mesin capping utawa mesin label liyane

hrth (1)
bf

Luwih saka rong puluh taun, BRENU wis ngancani akeh klien sing tuwuh saka pabrik cilik dadi perusahaan multinasional.Ngrungokake syarate kanthi ati-ati, mikirake kabutuhan nyata kanthi aktif, banjur ngirim solusi proyek sing paling apik kanggo ngrampungake masalah ing proses produksi.Amarga kapercayan saka klien ing wiwitan, BRENU dadi produsen mesin label capping ngisi, saiki dadi pemasok sing bisa nyedhiyakake layanan garis produksi lengkap A nganti Z.Minangka asil interaksi karo klien & pemasok profesional liyane, BRENU duwe pengalaman akeh kanggo nggabungake industri hulu & hilir, bisa nawakake rantai pasokan integrasi vertikal ing ruang lingkup mesin kemasan.

Dadi kanggo mesin ngisi manual utawa semi otomatis, kita ora bakal nyerah.saben pabrik tuwuh saka pabrik cilik.

Mangga deleng desain proyek kita

hrth (9)

Tren pangembangan mesin ngisi:

Kacepetan dhuwur lan minangka rong ciri utama mesin ngisi.Kanthi pangembangan ekonomi, buruh kemasan ngalami tekanan gedhe.Dheweke ora mung kudu tanggung jawab kanggo ngatur produksi mesin ngisi, nanging uga kudu nggatekake teknologi lan pangembangan anyar sing bisa uga katon ing mesin kemasan.Ing ngisor iki sawetara panemuan anyar.

1. Wektu pangiriman luwih cendhek.Sawise pemulihan ekonomi, buruh kemasan kudu ngatur luwih akeh jalur produksi, proyek lan pesenan.Dheweke mbutuhake pemasok mesin ngisi kanggo ngirim garis produksi lengkap ing wektu manufaktur paling cendhak.Anggaran kudu dipikirake, nanging tuwuhing panjaluk sing terus-terusan ing macem-macem industri, utamane industri panganan lan omben-omben, nemtokake manawa dheweke kudu entuk solusi sing terintegrasi sajrone wektu sing suwe kanggo ngatasi persaingan pasar sing sengit saiki.

2. Fleksibilitas lan adaptasi.Mesin kemasan tansah ngupaya ningkatake keluwesan, amarga nduweni keluwesan sing luwih dhuwur, tegese bisa milih wadhah sing luwih beda kanggo nyekel topi, stiker, sarung tangan lan produk liyane.Staff Packaging ngarep-arep sing mesin packaging bisa ngganti kontaner saka macem-macem ukuran / wangun minangka fungsi standar, tanpa perlu aksesoris tambahan utawa solusi selaras.

3, konversi cepet.Ing taun-taun pungkasan, nilai tambah unit inventaris lan pesenan para pengecer supaya ora ngindhari persediaan sabisa-bisa nyebabake wong njaluk konversi mesin kemasan sing luwih cepet.Panjaluk pasar ningkatake kemajuan teknologi.Nalika ngresiki, piston kudu dicopot kanggo ngresiki silinder lan ngreset tutup.Saiki, komponen kayata piston, silinder lan katup bisa diresiki kanthi ngliwati banyu panas utawa uap liwat plug ngisi minyak.Kanggo mesin pangisi siji-baris, uga ana tren kanggo ndhukung pangurangan bagean pangowahan biasa, lan kadhangkala, kanggo ngganti ukuran mesin pangisi siji-baris, ora perlu ngganti bagean kasebut kanthi langsung.

4. Nuruti Undhang-undhang Modernisasi Keamanan Pangan.Kanggo mesin ngisi, peraturan apa wae ing tagihan sing duwe syarat kanggo mbusak bledug minangka acara utama.Amarga piston, pompa, lan katup mriksa kudu disimpen ing desain, mesin ngisi cenderung nggabungake "jalur cairan".Sasaran saka pasukan mbusak bledug kanggo cepet mbusak hoses, etc., tanpa alat sing perlu, lan ora ana dalan adi didhelikake.

5. Peralatan multifungsi.Packers mbutuhake mesin kasebut duwe macem-macem fungsi, ora mung mesin pangisi / segel bungkus tradisional.Contone, ing proses kemasan pungkasan botol lan tutup, kaya operasi ing mesin profesional.Generator pola tengah uga ngarep-arep manawa peralatan kasebut cukup fleksibel kanggo nampa bentuk kemasan sing luwih beda, sing kalebu wujud, ukuran, struktur materi lan struktur tertutup.


Wektu kirim: Mar-22-2021