Sugeng rawuh ing Taun Anyar Cina!

Wektu liburan taun anyar Cina.

Wektu liburan taun anyar Cina bakal diwiwiti saka FEB9-17TH 2021, ucapan selamat saka China BRENU, "GONGXIFA CAI" kanggo kabeh kanca ing tembung ing taun OX, pengin kabeh kanca kaya OX begja saben dina!

dfb

ing taun anyar, pabrik kita menehi promosi anyar lan amba, ayo padha seneng lan Sugeng pabrik kita mbukak, promosi apik tenan kanggo taun anyar, tuku usd10000 free usd10000 nganti 31 Maret 2021

rth (1)

do you want to know our new plan in 2021,we will upgrade and push our full automatic machine to all over the world ,like filling machine , capping machine , sealing machine and labeling machine ,at the same time ,we never give up the manual and semi auto machine , all of them will be produced by batch , the price will more better ,come to us and call us contact us in any time ,let us tell you more ! what’s app :+86-13404287756 ,sales@dchpack.com ,we chat:hexiaohong001

rth (4)

Ana sing bakal takon, nalika Covid, angel ngunjungi lan mriksa pabrik, kepiye carane?Sajrone wektu COVID, ora gampang ngunjungi papan sing khusus teka ing China, nanging internet bisa mbantu sampeyan kabeh, kita nyedhiyakake acara video 360 °.diskusi lan komunikasi.kita bisa mlebu kontrak liwat internet.

Sawise mesin rampung, kita bisa nglumpukake lan njupuk video, uga dikirim menyang sampeyan, pungkasane yen sampeyan entuk video bakal gampang ngerti carane ngumpul lan operate.

rth (3)

ing 2021, ayo bebarengan, menang menang bebarengan, ayo ndhukung pangembangan bisnis saben dina, langkah demi langkah!

rth (2)

Kita pabrik, nomer kontak belongs pabrik kapindho generator, tau nguciwani, tansah layanan ing salawas-lawase, dipercaya kita, 100% jujur ​​sampeyan ndhukung sampeyan ing salawas-lawase!


Wektu kirim: Mar-08-2021