Pengepakan

  • Premade pouch machine with mix weight filling sealing for Grain

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot campuran kanggo Biji

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Premade pouch machine with mix weighting filling sealing for  Powder

    Mesin kanthong premade kanthi sealing ngisi bobot bubuk kanggo bubuk

    Mesin kemasan otomatis tas premade ngganti kemasan manual, lan ngerteni otomatisasi kemasan kanggo perusahaan gedhe lan perusahaan cilik lan menengah. Operator mung kudu nyelehake tas rampung siji-siji, lan sijine atusan tas ing departemen nyopot tas sekaligus. , Cakar mekanik peralatan kanthi otomatis bakal njupuk tas, nyithak tanggal, mbukak tas, menehi sinyal menyang piranti pangukuran, lan kosong, segel, lan output.
  • Paste cream liquid Packing Machine with tank mix

    Tempelake Krim Mesin Kemasan cair kanthi campuran tank

    Mesin kemasan tempel minangka mesin kemasan kanthi otomatis kanthi otomatis. Fungsi utamane kalebu nggawe tas otomatis, ngisi kuantitatif, identifikasi fotoelektrik, penyegelan panas, coding lan fungsi liyane. Iki digunakake ing industri panganan, farmasi, pestisida, kimia ... lan liya-liyane.
  • 3d  auto cellophane Wrapping Machine with tear tape

    Mesin Pembungkus Selofan otomatis 3d nganggo pita sobek

    Mesin kemasan tiga dimensi 3D MESIN WRAPPING dirancang kanggo kemasan kothak rokok. Nduwe fungsi lengkap kanggo panganan otomatis, tumpukan, kemasan, panyegelan panas, ngurutake, lan ngetung, lan bisa mujudake kemasan terpadu tunggal utawa pirang-pirang produk kothak.
  • plastic film Flow Wrapping Machine for food metal hardware

    film plastik Flow Wrapping Machine kanggo hardware logam panganan

    Mesin pambungkus aliran (Mesin bungkus horisontal) cocog kanggo kemasan kabeh jinis barang biasa kayata biskuit, penjepit beras, kue salju, pie kuning telur, coklat, roti, mi instan, kue bulan, obat-obatan, kebutuhan saben dinane, komponen industri, karton utawa nampan.
  • liquid packing machine with weighting sealing

    mesin pengepakan cair kanthi sealing bobot

    Mesin kemasan cair minangka peralatan kemasan kanggo produk cairan kemasan, kayata mesin isi minuman, mesin isi susu, mesin kemasan panganan cair kental, produk pembersih cair lan mesin kemasan perawatan pribadi, lan liya-liyane, kabeh kalebu ing kategori mesin kemasan cair.
    Cocog kanggo cairan kayata kecap, cuka, jus, susu, lsp. Nggunakake film polietilen 0,08mm, nggawe, nggawe tas, ngisi kuantitatif, nyithak tinta, nutup lan nglereni kabeh ditindakake kanthi otomatis.
  • Cartoning Machine  with glue sealing date code

    Mesin Cartoning kanthi kode tanggal panyegelan lem

    Mesin karton minangka salah sawijining mesin kemasan, kalebu mesin karton otomatis, mesin karton obat lan liya-liyane. Mesin karton otomatis kanthi otomatis ngemot botol obat, piring obat, salep, lsp. Lan instruksi menyang karton lipat, lan ngrampungake tumindak nutup kothak. Sawetara mesin karton otomatis sing luwih fungsional uga duwe label panyegelan utawa bungkus nyusut panas. Paket lan fungsi tambahan liyane.
  • digital control Nail polish filling machine

    kontrol digital Mesin pengisi kuku kuku

    Bisa ditrapake ing cairan, cairan, lan produk cuci kanthi viskositas sing beda. Bagean sing kontak karo bahan kabeh digawe saka waja tahan karat, sing tahan anti karat lan korosi. Iki digunakake kanthi akeh ing panganan, kosmetik, obat, minyak, bahan kimia saben dinane, lan ngumbah. Ngisi produk ing macem-macem industri kayata bahan kimia, pestisida, lan bahan kimia. Cara ngisi linear bisa digunakake kanggo macem-macem jinis ngisi solusi.
  • four head Liquid digital control Filling Machine with conveyor

    papat sirah Liquid digital kontrol Mesin Isi karo conveyor

    Mesin ngisi desktop digunakake kanggo dispensasi cairan farmasi kuantitatif, omben-omben sing nyegerake, kosmetik, lsp. Mesin kasebut digawe saka waja tahan karat kanthi kualitas apik, kanthi tampilan anyar lan apik. Lan kuantitatif bener, kesalahan sub-assembling cilik, lan penyesuaiane gampang. Iki minangka peralatan cilik sing paling cocog kanggo kemasan kuantitatif cair dosis cilik ing rumah sakit, farmasi, pabrik farmasi, pabrik minuman, pabrik kimia saben dina, eksperimen riset ilmiah, lsp.
  • Semi auto paste filling machine for lipstick with heating

    Mesin ngisi pasta semi otomatis kanggo lipstik kanthi dadi panas

    Bisa ngisi bahan krim / cair kayata obat cair, panganan cairan, minyak pelumas, sampo, sampo, lsp. Iki nduweni fungsi mesin isi cair krim. Strukture gampang lan cukup, operasi manual gampang, lan ora dibutuhake energi. Cocog kanggo obat, kimia, panganan, pestisida lan industri khusus saben dina. Iki minangka peralatan ngisi cair / tempel sing ideal. Nduwe mixer, uga karo sistem pemanas, sing cocog kanggo pemanasan panjaluk sing gampang. Bagian kontak material digawe saka stainless steel 316L, sing cocog karo persyaratan GMP. Volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.
  • Manual Filling Machine with air push for lipgloss

    Mesin Isi Manual kanthi tekanan udara kanggo lipgloss

    Mesin pengisi tekanan tangan yaiku mesin pengisi cairan piston manual. Kanthi tekanan udara, bisa kanggo sawetara tempel nganggo tongkat, Bisa diisi obat cair, panganan cair, minyak pelumas, sampo, sampo lan bahan krim / cairan liyane, lan fungsi mesin isi cair krim. Strukture gampang lan cukup, lan operasi manual kepenak. Ora dibutuhake energi. Cocog kanggo obat, kimia, panganan, pestisida lan industri khusus saben dina. Iki minangka peralatan ngisi cair / tempel sing ideal. Bagian kontak material digawe saka stainless steel 316L, sing cocog karo persyaratan GMP. Volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.
  • Triangle tower Tea Bag Packing Machine for grain powder with mix weight

    Mesin Packing Teh Teh menara segitiga kanggo bubuk gandum kanthi bobot campuran

    Iki minangka salah sawijining mesin kemasan teh, mesin kemasan teh tipe TRIANGLE, amarga segi telu, saengga kanthi cukup nyentuh banyu, kabeh bahan bisa nyuplai bahan teh sing cukup, amarga mesin pengepakan segitiga, mula barang-barang kasebut bisa uga bisa mindhah papan, njamin barang sing diwenehake energi lengkap, jinis segitiga, kanggo bahan bungkus, teh jahe, licorice, mawar, ijo, ireng, teh ramuan lan sapanunggalane.